Talent Group бе класирана на престижното четвърто място сред „100-те най-добри работодатели в България за 2022 година“ според Career Show Index 2023. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 4 години. През 2022 година Talent Group бе на 3-то място в класацията, а през 2021 година – на 10-то място и е единствената консултантска компания за подбор в България, класирана в челните 10 позиции 3 поредни години.

“Поздравяваме Talent Group за класирането в тазгодишното издание на “Топ 100 най-добри работодатели в България”. Впечатлени сме от постиженията на компанията в посока развитие и грижа за служителите. За нас е чест, че можем да отдадем признание за успешните практики и личния принос на компанията за развитие на пазара на труда и създаване на благоприятна работна атмосфера у нас.

Благодарение на водещите награди за най-добър работодател – Career Show Awards – имаме възможността да проследим прогреса и адаптивността на работодателите в усилията им да отговорят на нуждите на служителите. Щастливи сме да видим техните успехи и развитие за поредна година.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Безапелационните поредни три първи места на Talent Group през последните 4  години –„Най-добра HR фирма 2019“,  „Най-добра агенция за подбор 2020“  и  „Най-добра агенция за подбор 2021“  и „Най-добра агенция за подбор 2022″ показват стойността на споделянето на добър опит и добри практики в компанията. Инвестициите в подобряване пазара на труда в България растат все повече, което е добавена стойност, привличаща все повече вниманието на квалифицираните кадри у нас. Постиженията на Talent Group и нейните HR брандове доказват  безспорните успехи на компанията в света на човешките ресурси.

Класацията “Топ 100 най-добри работодатели в България” за 2023 г. е съставена на база получените награди от престижния конкурс за най-добър работодател – Career Show Awards за последните 4 години.

Цялата класация можете да видите на уебстраницата на Career Show: careershow.bg/indexes/employer