Talent Group, заедно със своите брандове – Talent Hunter, Center Stars и Sales Scout, e безапелационният лидер в Career Show Awards 2021, печелейки отличия и в 5-те категории, в които взе участие 

Talent Group пребори над 80 български и международни компании, участващи с общо 340 кандидатури и стана трикратен златен финалист в категория „Агенция за подбор“ във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2021, а нейните брандове Тalent Hunter – IT&Telecom Recruitment и Center Stars – Language Recruitment са финалисти за втора поредна година съответно в категориите – „Агенция за подбор – ИТ кадри“ и „Агенция за подбор – чужди езици“.  Тази година Sales Scout – Sales&Marketing Recruitment записа първото си участие и още веднага стана лидер в категория „Агенция за подбор – хедхънтинг“.

Всичко това нямаше да бъде възможно без „Иновативната стратегия за подбор“, благодарение на която през 2021г. Talent Group спечели сребърно отличие в същата категория в два престижни конкурса – B2B Awards 2021 през м. Юли т.г. и Career Show Awards 2021. през м. Септември т.г.

“Поздравяваме Talent Group и нейните брандове за високите резултати в Career Show Awards 2021! Това е както личен успех, така и крачка нагоре в инвестицията в пазара на труда в България. Постиженията на работодателите в сферата на човешките ресурси са забележителни. Щастливи сме, че можем да проследим развитието на компаниите с всяко издание на Career Show Awards и да им отдадем заслужено признание”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

„Благодарим на журито за високата оценка, дадена на Talent Group и нейните брандове. Изключително горди сме от факта, че за трета поредна година заслужено отстояваме и печелим отново призовото си място в тази все по-конкурентна категория. За нас е чест, че стратегията ни за сегментация и специализация на екипите по брандове, която осигурява уникалността и високото качество на услугата ни е удостоено с вниманието на специалистите и клиентите в бранша. Това ни осигурява забележително конкурентно предимство и ни дава правото да се наречем „Иновационният лидер в подбора на човешки ресурси в България“коментира Ангел Маджаров, Group Director на Talent Group. 

Career Show Awards e ежегоден конкурс, отличаващ водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 80 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като инж. Васил Велев, Росен Плевнелиев, Силвена Роу, психолога Ани Владимирова, медийния експерт Андон Балтаков и др.

Пълния списък с победителите можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/