Talent Hunter и Center Stars /част от Talent Group/ грабнаха отличия в две от новаторските и най-оспорвани категории – „Flexible Workplace“ и „Creative Thinking“

Годишните награди на b2b Employer Branding Awards отличиха бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването на имиджа и популярността на Работодателския бранд. В петото издание нa b2b Employer  Branding Awards 2022, компании, проекти и предприемачи се конкурираха в над 20 различни категории със своите постижения и кампании, а утвърдено жури от професионалисти в различни сфери селектира и награди доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding.

За пореден път екипите на Talent Hunter и Center Stars спечелиха отличия в една от най-престижните бизнес номинации за годината. В трудна битка с множество компании, международни корпорации, телекоми, банки и други, Talent Hunter и Center Stars се отличиха със своята иновативност и креативност.

Вече реализираният проект по цялостен редизайн на главния офис на Talent Hunter – IT&Telecom Recruitment – дело на арх. Светослав Генчев /Architecture & Design Studio Populart/ в колаборация с екипа на Talent Hunter бе високо отличен заради своята иновативност и своите функционални и естетически достойнства. Основна цел на проекта по редизайн на офисното пространство бе постигането на баланс между естетика и функционалност през призмата на специфичните изисквания на професията по ИТ подбор и усещането за личен и професионален комфорт на служителя. В проекта присъстват елементи от естествената природна среда, много зеленина, елегантни шумопоглъщащи панели, умело съчетани с корпоративни символи и елементи. Предвидено бе и изграждането на модерно обзаведени мини стъклени зали за самостоятелна работа и за провеждане на дистанционни видео интервюта, естествено интегрирани в дизайна на работната среда. Заложени бяха и пространства за работни срещи и колаборация между екипите, както и пространства за пълноценен отдих в естествена среда. Проектът бе приет с изключителен ентусиазъм от служителите, които видяха част от идеите си реализирани, а в резултат бяха отчетени завишена ефективност по отношение на изпълнението на професионалните им ангажименти, понижени нива на стрес и цялостна позитивна нагласа към връщането към режим на работа в изцяло обновената офисна среда.

Екипът на Center Stars – Language Recruitment от своя страна грабна вниманието на журито с проекта по внедряване на иновативна система по креативно мислене за подобряване на организационното представяне. Center Stars e първата консултантска компания, тясно специализирана в езиковия подбор, която използва иновативни в световен мащаб методи на работа, базирани на преживяванията и емоциите и пречупени през призмата на културните специфики. Езиковият подбор е дейност, която изисква изработването на бързи и нестандартни творчески решения, сблъсквайки се с различни мултинационални култури. Осъзнавайки необходимостта от креативни идеи и решения, от Center Stars успешно въведоха специално разработена система за стимулиране на креативното мислене, която през настоящата 2022г. вече регистрира отлични резултати по отношение на индвидуалното и колективното представяне на сужителите.

Благодарим на журито за високите отличия и се гордеем с постиженията на Talent Hunter и Center Stars.

Разгледайте списък с победителите по категории тук