Talent Group, заедно със своите нишови брандове – Talent Hunter – IT & Telecom Recruitment и Center Stars – Language Recruitment спечели адмирациите на журито в Career Show Awards 2022, получавайки съответно 4 златни отличия в категории „Агенция за подбор“, „Агенция за подбор – иновация в търсенето“, „Агенция за подбор – хедхънтинг“, „Агенция за подбор – ИТ кадри“ и 2 сребърни в категориите  „Най-динамично развиваща се компания“ и „Агенция за подбор – чужди езици“

За четвърта поредна година Talent Group защити и затвърди лидерската си позиция на „Най-добрата Агенция за подбор в България“ като през 2022 г. получи и заслуженото признание на журито за своята уникална и иновативна стратегия за подбор – златен приз в категориите „Агенция за подбор – иновация в търсенето“, „Агенция за подбор – хедхънтинг“ и сребърен приз в категория „Най-динамично развиваща се компания в България“ за 2022г..

Talent Group е първата и единствена в България консултантска HR компания, чиято иновативна стратегия е да развива фокусирани екипи с тясна специализация и ноу-хау в конкретна индустрия, обединени под самостоятелно функциониращи брандове. Това са Talent Hunter – IT & Telecom Recruitment – носител на златен приз „Най-добра Агенция за подбор – ИТ кадри“ за 2022г. , Center Stars – Language Recruitment –  сребърен приз за „Най-добра Агенция за подбор – чужди езици“ за 2022г. , Sales Scout – Sales & Marketing Recruitment, Industry Scout – Industrial Recruitment и най-новият член в групата компанията – TG Soft – On-demand IT and Software Development Consultants. 

“Поздравяваме Talent Group и нейните HR брандове –  Talent Hunter и Center Stars за високите резултати в Career Show Awards 2022! Това безспорно е един голям личен успех за компанията и в същото време – доказателство за добрите инвестиции в пазара на труда у нас. Щастливи сме, че за поредна година успяваме да проследим развитието в света на човешките ресурси и откроим успехите на работодателите. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

„Благодарим на журито за заслуженото признание и високата оценка, дадена на Talent Group и нейните брандове. Горд съм от факта, че през 2022г. спечелихме цели 6 златни и сребърни отличия в най-ключовите категории в нашия бранш и по този начин затвърдихме лидерската си позиция в подбора на специалисти в България, като в същото  разширихме обхвата на дейността си и обогатихме услугите си.“, коментира Ангел Маджаров, Group Director на Talent Group.

Career Show Awards e ежегоден конкурс, отличаващ водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година в конкурса участваха над 450 кандидатури на 90 български и международни компании, които бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като Васил Велев (АИКБ), Росен Плевнелиев, Веселина Кавръкова (WWF България), психолога Ани Владимирова и др.

Пълния списък с победителите можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/