Talent Group отново спечели адмирациите на журито в Career Show Awards 2023, получавайки съответно 4 златни отличия в категории „Агенция за подбор“, „Агенция за подбор – иновация в търсенето“, „Агенция за подбор – хедхънтинг“, „Агенция за подбор – ИТ кадри“ и един сребърен приз в категория „Най-добър работодател – Човешки ресурси“

За пета поредна година Talent Group е категоричен лидер в категория „ Агенция за подбор“, като през 2023 г. получи още 3 златни приза в категориите „Агенция за подбор – иновация в търсенето“, „Агенция за подбор – хедхънтинг“, „Агенция за подбор – ИТ кадри“ (с  Talent Hunter – IT&Telecom Recruitment) и едно сребърно отличие в категория „Най-добър работодател – Човешки ресурси“.  

Най-престижното жури на награди в България оцени високо постиженията на компанията сред над 400 кандидатури.

“Искаме да поздравим Talent Group за високите резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията. За нас е радост, че за поредна година успяваме да проследим развитието на работодателите и условията на човешките ресурси в България. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като доц. д-р Маню Моравенов, Изпълнителен директор на Българска фондова борса, Весела Тодорова-Мозеттиг, Директор на Френско-българска търговска и индустриална камара, Н. Пр. Тодор Стоянов, Посланик на Р. България в Италианската република, психологът Ани Владимирова и др.

Пълния списък с победителите можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/