Talent Group бе класирана на престижното трето място сред „100-те най-добри работодатели в България за 2022 година“ според Career Show Index 2022. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години. За последната година Talent Group се изкачи с цели 7 позиции в класацията и е единствената консултантска компания за подбор, класирана в челните позиции.

“Поздравяваме Talent Group за успеха и класирането в Топ 100 най-добри работодатели в България в индекса на Career Show. За нас е чест, че можем да откроим за поредна година работодателите, демонстрирали успешни практики и бизнес процеси. Това е доказателство, че работата в посока благоприятна бизнес среда и грижа за човешкия ресурс продължава да се развива у нас. Именно участието в награди и попадането в престижни класации е чудесна възможност да се даде гласност на добрите примери в работата на една компания.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Безапелационните поредни три първи места на Talent Group през последните 3  години –„Най-добра HR фирма 2019“,  „Най-добра агенция за подбор 2020“  и  „Най-добра агенция за подбор 2021“  показват стойността на споделянето на добър опит и добри практики в компанията. Инвестициите в подобряване пазара на труда в България растат все повече, което е добавена стойност, привличаща все повече вниманието на квалифицираните кадри у нас. Постиженията на Talent Group и нейните HR брандове доказват  безспорните успехи на компанията в света на човешките ресурси.

Индексът събира отличията на победителите в Career Show Awards 2021, Career Show Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Forbes Business Awards 2022, Top Employer Institute и Капитал Топ 100.

Цялата класация на Career Show Index 2022 може да видите тук: https://careershow.bg/index/employer/