Center Stars спечели безапелационно приза за най-добра агенция за подбор на персонал с чужди езици в тазгодишното издание на конкурса Career Show Awards

Екипът на Center Stars получи признание за изградената ефективна, ангажираща и споделяща ценностите фирмена култура и нейното отражение в подобрените резултати и работнo преживяване на партньори и колеги. Надпреварата беше спечелена в конкуренция измежду най-добрите компании за подбор, което ни даде допълнителна увереност, че Center Stars върви в правилната посока.

За двете години от създаването си, Center Stars успя да позиционира дейностите си в услуга на компаниите, свързани с обслужването на клиенти с различни езици.

„Щастлив съм за признанието и се радвам много за целия екип, които повярваха в каузата езиков подбор. За нас да работим в услуга на сектора е нещо специално и виждаме, че потенциала за развитието му е огромен. Ще продължим да се развиваме в посока подобряване на цялостното преживяване в отношенията ни с партньорите и няма да щадим усилията си за това.“, коментира Емануил МанасиевМениджър Бизнес Развитие в Center Stars – language recruitment и допълни: Облагодетелствани сме, че като част от Talent Group, можем да използваме и адаптираме knowhow и утвърдени добри практики, натрупани в годините от брандове като Talent Hunter, който също беше отличен тази година в категорията „Агенция за подбор – ИТ кадри“.

Center Stars получиха и специални поздравления от екипа на Career Show Awards 2020:

„Поздравления за постигнатите успехи, добрите стратегии и отдадеността, която компанията ви има към служителите! За екипа на Career Show е чест да работим заедно и се радваме, че сме водещата платформа, която откроява най-добрите!“, сподели Емил Томов, Event Manager – Career Show Awards.

Пълния списък с победителите можете да видите тук.