През изминалата 2018 година Талънт Хънтър запази тенденцията в своето развитие и за поредна година увеличи пазарния си дял и затвърди лидерската си позиция в сферата на услугите по подбор и селекция в IT бранша в България. В много динамичната и изискваща специални технологични умения и опит IT индустрия, успяхме да посрещнем и задоволим нуждите от наемане на ИТ професионалисти в 38 различни компании, които са наши партньори, при 50% ръст в общия брой на назначенията спрямо предходната 2017 година.

През 2018 година ни се довериха 18 нови компании, разпознаваеми и утвърдени работодатели, с които работихме по над 200 конкурса. Прогнозата ни за 2019 година е да завършим годината с поне 25 нови партньорства, за които ще се грижи нашият нарастващ екип от HR консултанти, които са фокусирани в и отлично подготвени за всички специфики и изисквания на технологичния сектор.

Ако търсите нови предизвикателства или кариерно развитие в IT сектора, запознайте се с нашите актуални обяви в профила ни в jobs.bg или ни изпратете актуално CV на talent@talenthunter-bg.com

Посетете нашия сайт на www.talenthunter-bg.com

Последвайте профилите на Талънт Хънтър в LinkedIn и Facebook, за да следите нашите инициативи.