Единственото по рода си изложение, което събира на едно място компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси – HR Industry ще се проведе за 8-ми пореден път на 07 Февруари 2019 година в Интерпред.

За пръв път Talent Group ще участва и представи всички свои брандове заедно. Talent Group е консултантска група с 10-годишна практика и ключова роля за развитието на рекрутмънт бизнеса в България! Talent Group се състои от самостоятелно функциониращи консултантски компании, фокусирани върху намирането и привличането на специалисти и мениджъри в различни пазарни сектори и индустрии. Това са Talent Hunter, Sales Scout, Industry Scout и Center Stars.

Talent Hunter е компания лидер в областта на подбора и селекцията на ИТ/Телеком експерти и мениджъри. Нашето разбиране за технологичния сектор, личността в работата и проявата на Талантите в бизнеса ни помага да разбираме еднакво добре нашите клиенти – компаниите и професионалистите, за да срещнем техните цели и намерения за развитие.

Sales Scout е изцяло фокусирана върху подбора на професионалисти в областта на продажбите и маркетинга. Sales Scout комбинира фокусиран експертен подбор и персонализирани търговски/маркетинг обучения за подготовка на професионалистите за пълна ефективност във вашия бизнес.

Екипът на Industry Scout e специализиран в индустриалния подбор и селекцията на специалисти за секторите Производство, Строителство, Транспорт и Логистика. Ние работим с целия набор от позиции в тези индустриални сегменти – ниско квалифицирани служители, експертни и инженерни позиции и управленски/мениджърски позиции.

Center Stars е тясно специализирана в езиковия подбор, предоставяща иновативни решения на компаниите, търсещи хора с различни лингвистични умения. Нашите консултанти владеят различни езици и разбират отлично спецификите на чуждестранните общности и езикови култури. Ние можем да предложим алтернативни решения за всяка една езикова група с цел бързо и надеждно посрещане на потребностите на нашите клиенти.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с добрите практики и новите тенденции в областта на привличането и управлението на Таланти, да обменят опит и контакти с мениджърите на нашите фокусирани екипи, както и да присъстват на семинара на Талънт Груп –  „Фокусираният секторен подбор – необходимата иновация в пазара на недостиг“.

Очакваме Ви на 7-ми Февруари 2019г. в Интерпред – СТЦ, София между 10.00ч. и 18.00ч. на щандове 42 и 44.

Не пропускайте да се регистрирате за присъствие и на нашия семинар „Фокусираният секторен подбор – необходимата иновация в пазара на недостиг“ от 10.45ч. – 11.30ч. в зала G1 – ет.1 

Изберете темата и се запишете тук