След инициативата за еко офис без пластмасови изделия, която бе отлично приета от служителите на Талънт Груп, този път компанията  реши да насърчи еко отговорността извън офиса като им подари комплект текстилни торбички с дизайн по техен избор

От Talent Group решихме да бъдем активни участници в позитивната промяна в поведението спрямо околната среда и да насърчим минимализирането на употребата на найлонови торбички от страна на нашите служители като им направим подарък – еко торбичка за многократна употреба с атрактивен дизайн по техен избор. Нещо повече, решихме да им дадем възможност да „предадат нататък“. Така се роди идеята всеки служител, освен да избере дизайна на своята текстилна Talent Group еко торбичка от 100% рециклиран памук, да получи възможността да направи подарък на още двама души по избор от своите близки и приятели.

Благодарим на своите служители от екипите на Talent HunterSales ScoutIndustry Scout и Center Stars, че оценяват и подкрепят идеята. Очаквайте още зелени инициативи скоро!

Вижте снимки на петте еко дизайна в галерията: