Talent Group е в ТОП 10 на „Най-добрите работодатели в България за 2021 година“ според престижната класация Career Show Index 2021. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.

“Поздравяваме Talent Group за забележителните постижения и класирането на 10-то място в „Топ 100 най-добри работодатели в България“ на Career Show Index 2021. Отличията на компанията в различни категории за развитие на работодателската марка и човешкия ресурс са ясно доказателство за комплексния ѝ подход към растеж и грижа за служителите. Чрез усилията, които полага за развитието на благоприятна и перспективна работна среда, Talent Group  дава своя принос за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие. Щастливи сме, че можем да дадем гласност на постигнатите успехи”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Постиженията на Talent Group  –„Най-добра HR фирма 2019“,  „Най-добра агенция за подбор 2020“, както и на нейните брандове – Center Stars – „Агенция за подбор – чужди езици за 2020“ и Talent Hunter – „Агенция за подбор – ИТ за 2020“ –  показват стойността на споделянето на добър опит и добри практики в компанията.  Успешно имплементираните стратегии за развитие на работодателската марка и човешкия капитал са демонстрация на добрата адаптация на компанията към динамичните обстоятелства в сферата на човешките ресурси.

„От името на Talent Group благодарим за високата оценка и приветстваме участието на българските компании в различни бизнес класации като насърчаване на позитивната конкуренция“, коментира отличието Ангел Маджаров – Group Director.

Индексът събира отличията на победителите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020.

Цялата класация на Career Show Index 2021 може да видите тук: https://careershow.bg/index/employer/