Talent Group e единствената HR консултантска компания в България, официално приета за член на дружеството BNI Доверие

BNI представлява уникална по рода си глобална мрежа за бизнес контакти с над 30-годишна история. Първото BNI дружество е учредено от д-р Айвън Майснер през 1985 г. в Калифорния, САЩ, a днес организацията е израстнала до над 8 300 дружества, в които членуват 230 000 професионалисти. BNI помага на своите членове да развиват бизнеса си чрез структурирана, позитивна и професионална програма за маркетинг чрез бизнес препоръки от уста на уста като ги насърчава да развиват значими и дългосрочни отношения с утвърдени  професионалисти и хора от бизнеса.

Talent Group спечели доверието на членовете на BNI Доверие заради своята над 10-годишна ключова роля за развитието на рекрутмънт бизнеса в България. Te оцениха високо стратегията на Talent Group за прилагане на фокусиран секторен подход, иновативната методология за откриване на Таланти и уникалната експертиза, с която Групата разполага и видяха в тях потенциал за ползотворно бъдещо бизнес партньорство.

Това, което отличава Talent Group от всички останали HR консултантски компании, работещи в България и ѝ печели конкурентно предимство е именно целенасочената и последователна стратегия за създаване и развитие на самостоятелно функциониращи консултантски брандове, фокусирани върху намирането и привличането на специалисти и мениджъри в различни пазарни сектори и индустрии. Това са Talent Hunter – IT & Telecom RecruitmentSales Scout – Sales & Marketing RecruitmentIndustry Scout  – Industrial Recruitment и Center Stars – Language Recruitment. Всеки от четирите бранда на Групата познава отлично компаниите и професионалистите в бранша, за който работи, има собствена мрежа от бизнес контакти и е разработил свои канали за откриване и идентифициране на Таланти.

Благодарение на тази проактивна стратегия, днес Talent Group може да се похвали с доверието, както на специалистите от различни браншове в България, така и на ключови клиенти и партньори, което я прави ценен стратегически партньор за всички останали членове на BNI не само в локален, но и в международен план.